Brochure NCPeH: alle informatie in vogelvlucht

Wat kan het NCPeH betekenen voor ziekenhuizen? In onze pas verschenen brochure staan de belangrijkste zaken helder op een rij.

Het NCPeH groeit snel. Nederland heeft inmiddels connecties met ziekenhuizen in Tsjechië en Portugal. Voor eind 2022 sluiten naar verwachting nog zes landen aan. Hoe meer landen en zorgorganisaties zich aansluiten, hoe sneller en beter patiënten uit EU-lidstaten de benodigde zorg kunnen ontvangen. Ziekenhuizen met UZI-middelen die overwegen om zich aan te sluiten bij het NCPeH, vinden in deze brochure alle informatie beknopt bij elkaar. De brochure is tot stand gekomen in overleg met diverse NCPeH-deelnemers.


Zegt het voort…


Uiteraard staat het deelnemers vrij om deze brochure te delen met ziekenhuizen die nog niet zijn aangesloten bij het NCPeH. Samen groeien we sneller.